Wie zijn wij

AutoJunior Motorsport is een jong en ambitieus rally team bestaande uit twee beste vrienden Thomas en Louis. Sinds het tweede middelbaar hadden ze al de droom om samen te gaan rally rijden.

In 2018 maakten ze hun debuut met een Peugeot 106 van SVA Autosport. Ondertussen hebben ze de voorbije jaren wat ervaring opgebouwd met verschillende deelnames aan lokale rally's. Dit seizoen willen ze naar het volgende niveau gaan door vaker deel te nemen.

Ons doel

Wij willen op regelmatige basis deelnamen aan verschillende rally's binnen het VAS-kampioenschap. Te beginnen met een auto in de klasse 2C genre Peugeot 106 of Citroën Saxo om daarna door te groeien naar de snellere wagens.

Vervolgens een volledige VAS-seizoen rijden en zien waar we uitkomen.

Tenslotte is een deelname aan de Ypres Rally - in onze thuisstad - met een snelle wagen onze ultieme droom.

ons team

Wie is wie en wat is wat bij AutoJunior Motorsport

Louis Van de Vyvere | Piloot

Een autoliefhebber in hart en nieren. Werkt als verkoper van Peugeot en Citroën bij Automotive Group West in Veurne. Oprichter van het online automagazine AutoJunior.be. Maakt autogeluiden onder de douche.

Louis Van de Vyvere

Thomas claus | Co-piloot

De clown van de klas. Werkt als QSHE Officer bij Mondi Poperinge. Dokters hebben bij hem besmettelijk enthousiasme vastgesteld. Hij brouwt graag zijn eigen bier.

SVA Autosport

We huren een Peugeot 106 of Citroën Saxo bij Stefaan Vanneste van SVA Autosport. Stefaan heeft jaren lang ervaring in de rallywereld, zowel achter het stuur als met het verhuren van rallywagens.

Philcars

De service wordt zoals gewoonlijk voorzien door het topteam van Philcars uit Wervik.